0890 19 98 82 donpetkov@mail.bg

PetkovStudios.com

Професионален фотограф за вашият сватбен ден.

За нас

Очарователно, нежно, емоционално! Първите три думи, които ще Ви дойдат наум, когато разгледате някои от снимките, направени от Petkov Studio . От работата е видно, че обожават това, което правят.

 • Издават ни, че се вдъхновяват от любовта между младоженците и всички тяхни ангажименти ги зареждат с позитивна енергия. Ако все още търсите сватбени фотографи и видеографи и държите да получите професионално и приятелско отношение, това е вашият екип.
  Някои двойки са почитатели на репортажното отразяване на празника, залагат на неподправените емоции и чувствени, „папарашки“ кадри, други обаче са по-спокойни, ако знаят предварително кога и как ще ги заснемат.Petkov Studio споделят, че с тяхните клиенти много лесно стигат до консенсус как да се реализира по най-добрия начин тяхната сватбена фотосесия.
  Ако обичате черно-белите кадри, портретните изображения, които поставят акцент на погледа, чувствата и изглеждат доста романтично, ще бъдете очаровани от резултатът. #PetkovStudio умело работят с техниката и улавят настроенията на хората, пресъздавайки ги по оригинален и ефектен начин. Не крият, че харесват черно-белите кадри, затова смело заявете такива, ако желаете да присъстват във Вашия специален албум.
  Всеки сватбен фотограф има личен стил, затова е важно предварително да разгледате наличните в портфолиото им изображения, а след това да ги ангажирате за Вашата венчавка.#PetkovStudio откликват бързо и адекватно на запитванията и ще Ви дадат цялата необходима информация, за да прецените дали те са вашият екип, с когото искате да работите. Изображенията, които правят, са цветни, въздействащи, красиви, разглеждайки ги, се пренасяме отново във времето и мястото, където са заснети.
  Умението им да накарат хората да се отпуснат и да разкрият душите си, е достойно за уважение. Защото само така се осъществява не само красива, но и емоционална сватбена фотосесия. Тъй като повечето булки и младоженци желаят по време на тържеството да има две гледни точки, все повече от тях наемат екип от двама души, който да снима паралелни.
  Така може да се обхване богата палитра от случки, погледи, ритуали и забавни моменти, които иначе може да се пропуснат. При ангажиране на услугите им в определени месеци от годината, #PetkovStudio предлага подарък – следсватбена фотосесия! Това е страхотна възможност да се сдобиете с още прекрасни спомени от първите Ви месеци като семейна двойка.
  Обърнете се към #PetkovStudio, за да се насладите на професионално обслужване и мечтаната сватбена фотосесия.
  Нека тържеството Ви е приказно и изпълнено с много смях и стоплящи сърцето мигове!
error: Тази опция е забранена!